Välkommen till den nya trivsamma och privata optikeraffären AnnMar Optik i centrum av Borgå. Vi väljer tillsammans med Dig vackra och stiliga glasögon, just sådana, som passar Dig. Vi har i vårt urval individuella bågar, som ingen annan i Borgå säljer. Linser har vi av bästa kvalitet, så att du ser skarpt och behagligt. Din syn undersöker vi med yrkeskunnighet och utan brådska.

I AnnMar Optik finner du bekanta ansikter, optikerna Anne Pettay, Marjo Koskelainen och Heikki Pettay, borgåbor med lång erfarenhet i branschen. Vår verksamhet styrs av kunnande, kvalitet och ansvarsfullhet. En nöjd kund är vårt motto. I AnnMar Optik finns vi till just för Dig!

Beställ tid till synundersökning per telefon, e-mail eller besök affären.
Vi har flexibla tider. Välkommen!


På grund av corona-viruset har vi vidtagit följande åtgärder: 
Vi gör vårt bästa för att skydda alla våra kunder. Vi följer rekommendationerna som Institutet för hälsa och välfärd gett för att hindra spridningen av coronaviruset. Vi städar så effektivt som möjligt och desinficerar våra apparater särskilt omsorgsfullt.

Vi kommer till vår affär endast om vi är fullständigt friska och önskar att ni gör detsamma. Vid närkontakt använder vi visir och skyddsmask.

 

Öppettider under sommaren mån-tors kl 11.00-17.00.
Övriga tider enligt överenskommelse flexibelt.

Tveka inte att boka en privat tid till oss.

Hjärtligt välkommen!Kontaktuppgifter:
AnnMar Optiikka Optik Oy
Fredsgatan 23, 06100 Borgå  SE ADRESSEN PÅ KARTAN


Tel.: 040 135 5030
E-mail: info(at)annmaroptiikka.fi