Sinun optikkosi Porvoossa - AnnMar Optiikka Optik

Tervetuloa viihtyisään, Porvoon keskustassa sijaitsevaan yksityiseen ja paikalliseen optikkoliikkeeseen! Valitaan yhdessä Sinulle kauniit ja tyylikkäät, juuri Sinun persoonaasi sopivat silmälasit. Mallistostamme löydät yksilölliset kehykset, joita et muualta Porvoosta saa. Linsseissä luotamme parhaaseen laatuun, jotta näet terävästi ja mukavasti. Näkösi haluamme tutkia ammattitaidolla, ilman kiirettä.

AnnMar Optiikasta löydät tutut kasvot, pitkän kokemuksen omaavat porvoolaiset optikot Annen, Marjon ja Heikin. Toimintaamme ohjaa ihmisläheisyys, osaaminen, laadukkuus ja vastuullisuus. Tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme. AnnMar Optiikassa olemme Sinua varten.


Meillä käytössä nyt myös VERKKOAJANVARAUSToimenpiteemme koronaviruksen varalta:

Me AnnMar Optiikassa teemme parhaamme suojellaksemme kaikkia asiakkaitamme. Noudatamme THL:n suosituksia koronaviruksen leviämistä vastaan ja olemme tehostaneet siivousta ja pintojen pyyhkimistä. Erityisellä huolella puhdistamme kaikki laitteemme. Tulemme vain täysin terveenä myymäläämme ja toivomme, että teette samoin.

Pidämme myymälämme auki vain sinua varten sovittuna aikana, jos kuulut riskiryhmään tai haluat näin. Soita puh. 0401355030 tai laita meille sähköpostia info@annmaroptiikka.fi, niin saamme joustavasti varattua sinulle sopivan ajan.
Tervetuloa, pidetään huolta toisistamme!