Optikkopalvelumme

AnnMar Optiikassa sinua palvelee aina optikko, joka on näönhuollon asiantuntija. Haluamme pitää hyvää huolta näöstäsi ja silmistäsi, siksi käytämme näöntarkastukseen riittävästi aikaa. Käymällä säännöllisesti optikon näöntarkastuksessa pidät kunnossa näkösi, tärkeimmän aistisi.

Teemme silmälasimääritykseen tarvittavan perusteellisen näöntarkastuksen kaikille yli 8-vuotiaille, joiden silmiä ei ole leikattu eikä niissä ole todettu silmäsairautta. Hoitavan lääkärin luvalla tarkastamme myös leikatut silmät ja silmäsairauspotilaat. Näöntarkastus sisältää myös silmänpaineen mittauksen.

Optikon näöntarkastus tehdään Optometrian Eettisen neuvoston laatiman Hyvä optikon tutkimuskäytäntö -ohjeistuksen mukaisesti. Usein käynti optikolla riittää, mutta tarvittaessa ohjaamme silmälääkärille.

Tarkan ja monipuolisen näöntarkastuksen tekemiseksi olemme investoineet moderneihin ja alan uusinta teknologiaa edustaviin näöntarkastus- ja silmäntutkimuslaitteisiin, jotka on hankittu alan johtavilta toimittajilta.

Vaativan työnäkemisen kartoitukset ja erityistyölasitarkastukset hoidamme vuosien vankalla kokemuksella. Suoritamme myös työpaikoilla tapahtuvaa näönseulontaa, ja meiltä voi tilata näkemiseen liittyviä luentoja. Myös heikkonäköisten apuvälinesovituksiin löydät meiltä erikoisosaajan.

Ajan optikolle saat nopeasti, jopa ilman ajanvarausta!