Meistä

AnnMar Optiikan osaava henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi rautaisella ammattitaidolla ja suurella sydämellä.
Marjo Koskelainen

Optometristi, yrittäjä
Piilolasipätevyys

"Olen toiminut optisella alalla ensin maahantuonnin parissa mm. kehysten, aurinkolasien ja heikkonäköisten apuvälineiden tuotepäällikkönä, viimeiset 14 vuotta optikkona Porvoossa. Parasta työssäni on sen monipuolisuus: näköpulmien ratkaiseminen yhdistettynä estetiikkaan ja muotiin kädentaitoja unohtamatta. Koen tärkeäksi, että voin ammattini kautta olla avuksi ihmisille."
Anne Pettay

Optikko, yrittäjä
Piilolasipätevyys
Työnäköpätevyys

"Olen työskennellyt optikkona ensin Helsingin Keopsissa ja viimeiset 15 vuotta Silmäasemalla Porvoossa. Parasta työssäni on erilaiset asiakkaat, joille minulle on ollut ilo saada valita kauniita kehyksiä ja hyvin toimivia linssiratkaisuja. Tyylikkäät, asiakkaan omia piirteitä korostavien kehysten valitseminen ja silmälasien hyvä istuvuus on minulle tärkeää, samoin oikean linssityypin valinta."
Heikki Pettay

Optikko
Piilolasipätevyys
Heikkonäköisten apuväline-
sovituspätevyys
Leikkausluupit

"Pitkän työurani optikkona olen tehnyt Helsingin Keops-optiikassa. Monessa mielenkiintoisessa olen saanut olla mukana, enkä vielä ihan malta lopettaa, kun vaimoni kollegansa kanssa pisti putiikin pystyyn ja tuuraajavoimiakin tarvitaan! Parhaat onnistumisen kokemukset olen saanut haastavien asiakkaiden kautta. Hyvä tunne, kun olen onnistunut haasteiden kautta löytämään näkemiseen ratkaisun ja optikon ja asiakkaan välille on syntynyt luottamuksellinen, toisia arvostava suhde."
Sannamarja Vähämurto

Silmätautien erikoislääkäri, LL

"Olen vuosi sitten Porvooseen perheeni kanssa muuttanut silmälääkäri. Erikoistumiseni tein Oulun yliopistollisessa sairaalassa v. 2008-2013. Sen jälkeen olen tehnyt pääasiassa sairaalatyötä erikoislääkärinä Etelä-Suomen keskussairaaloissa, osaamisalueinani mm. kaihileikkaukset, sekä glaukooman, diabeettisen silmänpohjasairauden ja silmänpohjan ikärappeuman hoito ja seuranta. Myöskin lasten karsastuksen hoito ja silmälasien määrääminen on tuttua hommaa minulle. Tervetuloa vastaanotolleni silmien terveystarkastukseen!"